FANDOM


Victoria ringer Fjellbekk Rediger

Når det går opp for Victoria at Juni har slått seg på flaska igjen, tar hun kommandoen, og ringer sporenstreks til avvenningsklinikken Fjellbekk.

Victoria aner ikke noe om at Juni har begynt å drikke igjen. Albert har forsøkt å skjule det for henne, men Ragnar slipper etter hvert katta ut av sekken. Victoria er ikke nådig overfor Albert når sannheten går opp for henne. Forstår han ikke alvoret? Det er ikke noe som heter «et lite glass» for en alkoholiker; ett glass er ett glass for mye! Hun endevender huset på jakt etter flasker, og når hun finner en, bestemmer seg for å ringe Fjellbekk.

Trekantdrama

Svein er ulykkelig over at Martine har kastet ham ut. Benedicte forsøker å forklare henne at det ikke er noe som helst mellom henne og Svein, men Martine er ikke interessert i å høre på det øret. Svein øyner likevel nytt håp når Martine inviterer ham hjem.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki