FANDOM


Astrid får sjokknyhet Rediger

Jerry er redd Charlotte skal fortelle prins Sverre at de to er gift, og i kveldens episode av Hotel Cæsar viser han derfor vielsesattesten til Astrid.

Charlotte har store kvaler. Skal hun tørre å stole på at Jerry forsvinner når han får pengene han har krevd av henne? Og kan hun i så fall være sikker på at han vil ta den store hemmeligheten deres med seg? Eller er den beste løsningen likevel å fortelle hele sannheten til Sverre før han får vite det annet steds fra?

Benedicte forsøker å trøste Charlotte, og sier hun vil støtte henne uansett hva hun gjør. Jerry begynner å ane at Charlotte kan komme til å røpe hemmeligheten for Sverre. Det begynner å brenne under føttene hans, og han bestemmer seg derfor for å vise vielsesattesten til Astrid.

Plagsomme «Hotell-Harry»

Juni blir flere ganger oppsøkt av Harry Trulsen. Harry er fast bestemt på å kjøpe Hotel Cæsar, og Juni må til slutt gjøre det helt klart for ham at hun verken liker ham eller den billige hotellkjeden hans. Å selge deres tradisjonsrike hotell til ham er helt uaktuelt. Harry Trulsen har imidlertid ikke tenkt å gi seg med det.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki