FANDOM


Forlanger 15 millioner Rediger

Astrid og Juni er orientert om Jerrys utpressing av Charlotte, og er rystet over situasjonen. Stemningen blir ikke bedre på Hotel Cæsar når Jerry hever kravet sitt til 15 millioner kroner for å holde tett.

Jerry har fortalt Astrid at han er gift med Charlotte, og hun er rystet over barnebarnet. Hun konfronterer Charlotte med den vanvittige historien, og lurer på om hun forstår hva hun har gjort. Hun har satt både familien og kongefamiliens navn og ære i fare.

Charlotte får fortalt sin historie, og Astrid blir formildet. Det går opp for henne hvilket grusomt press Charlotte har vært under. Hun konferer med Juni, og sammen blir de to enige om å ta støyten, og kjøpe Jerry ut. Jerry har imidlertid andre planer. Tidene har forandret seg, og han forlanger derfor 15 millioner kroner for å holde kjeft.

Russisk mafia

Victoria synes svært så godt om foreldrenes svenske venn, Thomas, mens Albert er mer reservert. Visst er Thomas hyggelig, men Albert reagerer på at han aldri forteller noe om seg selv. Ikke får de vite hva han jobber med, og ikke sier han noe om privatlivet sitt. Dette gjør Albert litt mistenksom. Idet Thomas er ute en tur får han sjansen til å undersøke vesken hans. Victoria forsøker å stoppe ham, men det er hun som står med en mappe merket «russisk mafia» i hendene når Thomas dukker opp igjen.

Åge letter på lappen

Åge forsøker gang på gang å få Andrine til åpne seg, uten at det lykkes. Han konfererer med Julie på nytt, men hun kan ikke gi ham noe annet råd enn å være seg selv, eller kanskje snakke om ting som har gjort ham vondt.

Til slutt er det Andrine som kommer til Åge. Hun vil vite om lappen og øyet. Åge er motvillig til å fortelle, men innser at dette er et noe som kan knytte dem sammen. Til slutt viser han henne øyet, noe han aldri har gjort til noen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki