FANDOM


Lykkelig Charlotte Rediger

I Hotel Cæsar ser alt endelig ut til å ordne seg for Charlotte. Styret vil betale Jerry 15 millioner kroner mot at han skiller seg fra Charlotte i stillhet. Men er det så enkelt?

Charlotte får vite av Astrid at styret har gått med på å betale Jerry de 15 millionene han forlanger for å skille seg i all stillhet. Senere blir styret imidlertid enige om å prøve å få prisen ned. Sue-Astrid blir satt til å forhandle - uten at Charlotte får vite noe. Hun er lykkelig, og enda lykkeligere blir hun når prins Sverre endelig kommer hjem.

Svein får vite om Lotto-gevinsten

Benedicte forteller Svein at hun så mange nye, dyre gjenstander, og en haug med flotte klesplagg på Gjertruds hotellrom. De blir enige om å sjekke dette nærmere, og når Svein ser alle klærne skjønner han ingenting. Men så finner de Gjertruds Lotto-kupong, og de får hakeslepp når de ser hvor mye hun har vunnet.

Kobler «Hotell-Harry» med russisk mafia

Thomas får klar beskjed fra sin overordnede i svensk Økokrim om å sjekke ut mannen han så sammen med den russiske mafiaen. Senere ser Thomas den samme mannen levere blomster til Juni i lobbyenHotel Cæsar. Thomas går til Juni og får vite at mannen er Harry Trulsen, hotellkongen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki