FANDOM


Sue-Astrid blir avslørt Rediger

I Hotel Cæsar i kveld blir blinde Jens August nok en gang forført av den mystiske kvinnen. Men nå vet han hvem det er.

Sue-Astrid føler behov for å avreagere etter et møte, og tar seg inn på Jens August sitt soverom. Hun forfører ham nok en gang, og Jens August lar det skje. Etter kjærlighetsakten snur han seg imidlertid mot henne og avslører at han vet hvem hun er. Sue-Astrid får seg litt av et sjokk.

Slipper følelsene løs

Victoria og Thomas prater sammen, og Victoria får følelsen av at han ikke synes hun er for ung for ham. Victoria forteller at de skal ha fest for CharlotteAnkerseteren, og lurer på om han kommer til å være hjemme. Det vil han være, og mens festen pågår benytter Victoria sjansen til å fortelle ham at hun er forelsket i ham.

Andrine kommer stivpyntet til festen på Ankerseteren, men ikke slik de andre festdeltagerne har kledd seg. Hun blir ertet for klærne sine, og blir såret og går. Albert kommer etter henne for å trøste. Det ville han vel ikke har gjort om han ikke var interessert i henne?

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki