FANDOM


Får endelig snøret i bånn Rediger

Albert har aldri hatt en skikkelig kjæreste. Men nå har han Andrine. Det er kjærlighet i luften i Hotel Cæsar i kveld.

Albert har liten erfaring med damer. For noen år siden stod det så ille til at onkel Jens August hjalp ham med en prostituert. Senere prøvde han seg på farens kjæreste Bitten, noe som resulterte i tvillingene Sol og Måne.

I lengre tid har han hatt øyne for Åges niese Andrine. Andrine har ikke vist ham den samme interessen, men de siste dagene har de to funnet stadig bedre tonen. I kveld avtaler de en «date», og får seg en riktig koselig kveld sammen. Skal Albert endelig få seg en kjæreste?

Svar fra Thomas

Victoria er forferdelig spent etter at hun på fredag fortalte svenske Thomas at hun elsker ham. Ved frokostbordet følger hun ham med øynene, men Juni er til stede, og de to får ikke snakket sammen. Om kvelden byr imidlertid anledningen seg. Thomas oppsøker Victoria, og han har et klart svar.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki