FANDOM


Såret Kofi Rediger

Kofi gleder seg til å møte Gjertruds sønn Svein. Gjertrud gleder seg imidlertid ikke til å presentere sin nye kjæreste for sønnen.

Gjertrud er lykkelig om dagen. Hun er oppetter ørene forelsket i Kofi, hun er glad for å ha forsonet seg med Svein, og hun er klar til å flytte inn i den eksklusive Lotto-million-villaen på Bygdøy.

Kofi foreslår en innvielsesfest, og gleder seg til å møte Svein. Gjertrud føler seg imidlertid ikke helt moden for å presentere ham for vennekretsen ennå, og det ender med at Kofi forlater Gjertrud, såret og sint.

Benedicte vil møte faren

Svein og Benedicte er lykkelige sammen. Svein prøver å overtale henne til å ta kontakt med faren sin. Han bruker sin egen forsoning med Gjertrud som eksempel, og selv om Benedicte har lite lyst, går hun motvillig med på å gi faren en siste sjanse.

Ny jobb for Julie

Julie søker jobb hos Harry Trulsen og får det.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki