FANDOM


Vil offentliggjøre Charlottes giftemål Rediger

Charlotte føler at styret vender henne ryggen i kveld når de bestemmer seg for å offentliggjøre at hun er gift med Jerry.

Jerry har krevd styret for 20 millioner kroner for ikke å gå offentlig ut med at han er gift med Charlotte, og at det er den egentlige grunnen til at prinsebryllupet måtte avlyses. Styret diskuterer hva de skal gjøre med Jerrys krav, og de er skeptiske til å betale. Hvilken garanti har de for at Jerry vil gi seg med dette? De beslutter å ta kontroll over situasjonen ved selv å gå ut i pressen med sannheten. Det er neppe nødvendig å fortelle at Charlotte blir svært opprørt når hun får greie på beslutningen.

Thomas kysser Victoria

Thomas ber Victoria med på joggetur, noe hun blir kjempeglad for. De jogger og har det hyggelig, og like før de skulle gå inn på Ankerseteren, kysser Thomas Victoria.

Svein oppdager Kofi

Gjertrud savner Kofi veldig, og ringer og trygler ham om i det minste å snakke med henne. Gjertrud lover at hun ikke er flau over ham, og de blir venner igjen. Svein har fått med seg at moren virker ensom for tiden, og vil overraske henne ved å låse seg inn i villaen hennes. Han får sjokk når han oppdager en halvnaken Kofi komme ut fra badet.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki