FANDOM


Thomas og Victoria oppdaget Rediger

Thomas og Victoria er så oppetter ørene forelsket at det etter hvert har vist seg vanskelig å holde forholdet hemmelig. I Hotel Cæsar i kveld blir de avslørt.

Thomas og Victoria koser seg på Ankerseteren mens Juni er borte. Juni kommer imidlertid hjemom en tur fra jobben, og det er bare så vidt hun ikke oppdager kameraten til sengs sammen med datteren. Thomas og Victoria skjønner at det er for risikofylt å leve ut kjærligheten og begjæret de nærer for hverandre på Ankerseteren. De blir derfor enige om at Thomas leier seg et romHotel Cæsar under dekke av at han skal bruke det som kontor. Julie har imidlertid fattet mistanke, og i kveld oppdager hun at Victoria lister seg inn på det nye rommet hans.

Interessert i Jerry

Jerry har ikke råd til å dra fra Norge, og Charlotte har sjekket mulighetene for at han kan få seg en liten jobb på Restaurant Cleo for å spare seg opp tilstrekkelig med penger. Jobben går i boks, og Jerry blir naturlig nok veldig glad. Han gjør en god jobb og sjarmerer alle gjestene, inkludert Charlotte, som begynner å synes han er kjekk.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki