FANDOM


Toril Hammerfest er tilbake Rediger

I ukens siste episode av Hotel Cæsar møter vi igjen en gammel kjenning. Toril Hammerfest (Guri Schanke) gjør nemlig nytt inntog i serien.

Juni har avtalt et møte med Q-bank med det for øye å hindre Harry Trulsen i å få lån i forbindelse med Colosseum-prosjektet. I den forbindelsen møter hun på sin gamle rival Toril Hammerfest, som nå jobber for banken.

Toril vet ikke at Juni er i mot Colosseum, og tror at hun ødelegger for Juni ved å nekte Harry et lån. Juni klarer knapt nok å skjule sin glede over dette, og Toril gjennomskuer henne. Om Harry får lån? Det får vi vite i kveldens episode av Hotel Cæsar.

Hevn over Thomas

Victoria føler seg sveket av Thomas. Hun trodde han elsket henne, men forteller Julie at hun begynner å innse at Thomas har brukt henne. Hun er sint og vil hevne seg på ham, men vet ikke hvordan. Victoria ender imidlertid opp med å fortelle sin mor at Thomas brukte henne som leketøy. Juni får mistankene sine bekreftet, og lover at Thomas ikke vil slippe unna med dette.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki