FANDOM


Tragisk surpriseparty Rediger

Albert arrangerer stor overraskelsesfest for Andrine. Det som var godt ment, ender imidlertid i tragedie. Jerry voldtar nemlig den stakkars jenta i kveldens episode av Hotel Cæsar.

Albert har lyst til å muntre opp Andrine, og håper at et stort surpriseparty kan være tingen. Victoria lover Åge å hjelpe ham med forberedelsene, og overtaler Andrine til å spille med for Alberts skyld.

Albert gir Andrine et smykke i gave, noe hun blir veldig glad for. Hun bestemmer seg for å gi Alberts fest en sjanse, og drikker alkohol for å komme i stemning. Når Albert kommenterer at hun bør være forsiktig ettersom hun ikke tåler alkoholen så bra, blir hun imidlertid sur, og begynner å flørter med noen av de andre guttene.

Albert og Andrine begynner etter hvert å krangle, og Andrine tar med seg en flaske fra baren og går opp i korridorene. Albert løper etter og får hjulpet en tungt beruset Andrine i seng på 513.

Jerry, som er sur etter å ha blitt sviktet av Sue-Astrid, får med seg at Albert forlater Andrines rom. Han sniker seg inn til henne, og forgriper seg.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki