FANDOM


Jens August blir kidnappet Rediger

I Hotel Cæsar er Jerry overbevist om at Jens August kjenner til den kriminelle fortiden hans i California, og får overtalt en skummel kompis til å kidnappe ham for å skyte ham i skogen.

Jerrys kompis Gunnar klarer å kidnappe Jens August, kjører ham ut til et skogholt, og drar ham med innover. Jens August prøver etter beste evne å psyke ham ut, og spiller på samvittigheten hans. Taktikken ser ut til å virke, men Jerry gir Gunnar klar beskjed om å utføre oppdraget.

Tviler på Andrine

Åge prøver å få Andrine til å snakke om kvelden da hun ble voldtatt. Han mener at det ikke er riktig at Albert skal få slippe unna, men Andrine vil ikke snakke om det. Hun vil bare glemme det som skjedde, men Åge gir seg ikke. Andrine forteller ham at hun rett og slett ikke husker noe av det som skjedde, men er sikker på at det er Albert. Åge skjønner ikke helt hvordan hun kan være så sikker når hun ikke husker noe?

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki