FANDOM


Nervøs Albert Rediger

Andrine er voldtatt, og Albert har løyet til politiet. Nå er han livredd for at Benedicte har fortalt at han var sammen med Andrine den aktuelle natten. Han får svaret i Hotel Cæsar i kveld.

Albert har fortalt politiet at han ikke var sammen med Andrine på rom 513 den kvelden hun ble voldtatt. Sannheten er imidlertid en annen. Andrine var så full at Albert måtte bære henne hjem i seng.

Benedicte så Albert på rom 513 den kvelden, og Albert er naturlig nok redd for at hun har fortalt dette i avhøret med politiet. Når etterforsker Turid Vant dukker opp på personalrommet i kveld for å ta en ny prat med ham, er han sikker på at han er avslørt.

Jerry har en plan

Alle gleder seg over at Jerry endelig er bak lås og slå, og sannsynligvis på vei til et lengre fengselsopphold i USA. Charlotte og Benedicte feirer at de aldri mer skal se ham igjen. Jerry virker imidlertid til å ha en plan. I kveld slår han nummer til Extrabladet.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki