FANDOM


Vil anmelde Albert Rediger

Benedicte blir mer og mer sikker på at Albert må ha voldtatt Andrine. I Hotel Cæsar i kveld bestemmer hun seg for å anmelde ham.

Benedicte så at Albert var inne hos Andrine den natten hun ble voldtatt. Hun gjorde som han sa, og lot være å fortelle dette til politiet. Når Victoria i kveld forteller at Albert ble beskyldt for voldtekt da han gikk på skole i Sverige, mener hun det er helt åpenbart at han også har forgrepet seg på Andrine. Hun forteller Victoria at de er nødt til å anmelde ham.

Vil ut av mafia-avtale

Harry begynner å bli nervøs for at politiet skal kunne koble ham til den russiske mafiaen, og når han skjønner at det ikke er noen vei ut av avtalen han har inngått med Boris, bestemmer han seg for å «renvaske» seg ved hjelp av Thomas. Han oppsøker politimannen, og forteller at han har blitt kontaktet av en øst-europeisk forretningsmann, og spør hvordan han skal forholde seg.

Anker-Hansen navnet skadet

Astrid er lei seg for at historien om Charlottes ekteskap med Jerry har kommet ut. Anker-Hansen navnet har fått seg en kraftig ripe i lakken, og Astrid og Juni har en alvorsprat om hvordan de skal håndtere det som har skjedd.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki