FANDOM


Eksplosiv Cæsar-sesong Rediger

Hotel Cæsar åpner endelig dørene igjen etter sommerferien i kveld. Og det blir på ingen måte noen myk start for våre venner på hotellet. Albert blir arrestert, Gjertrud er invadert av Kofis enorme familie, og en ny gutt fanger Charlottes interesse.

Når Hotel Cæsar i kveld åpner dørene igjen etter fem år på TV 2, er det med en svært begivenhetsrik høst i siktet. Albert har en vanskelig og opprivende rettssak foran seg, mafiaen går med livsfarlige planer for Oslo Colosseum, og Hotel Cæsar blir stemplet som nazi-hotell.

Uten å røpe for mye kan vi også fortelle at det i høst vil dukke opp ukjente familiemedlemmer, vi får stifte bekjentskap med den jødiske familien Mandelstam, og en av Cæsar-jentene tar seg jobb som stripper. Men dette er bare noe av det som kommer til å skje, i den mest eksplosive Cæsar-sesongen noensinne.

Albert arrestert

Fra siste episode av Hotel Cæsar før ferien husker vi at Victoria og Benedicte fikk Andrine til å anmelde Albert for å ha voldtatt henne. Andrine husker selv lite fra den skjebnesvangre natten, men etter at hun hørte hva de to jentene hadde å fortelle henne om Albert, så var hun ikke lenger i tvil.

Nå etter at hun har anmeldt ham, er hun imidlertid ikke like sikker lenger. Men nå er det for sent. Albert, som har slitt med rykteflom etter at Andrine ble voldtatt, er lykkelig uvitende om at han er anmeldt for voldtekten - inntil i dag. I kveld tropper nemlig politiet opp for å arrestere ham.

Ny mann for Charlotte?

Etter turbulente kjærlighetsforhold med både prins Sverre og den slu Jerry, har Charlotte bestemt seg for å komme i gang med arbeidet igjen. Hun hevder dessuten at hun nå er ferdig med gutter for alltid. Dette er imidlertid helt glemt i det hun møter David Mandelstam (Dagfinn Mørkrid).

Unge Mandelstam arbeider for fred i Midtøsten gjennom organisasjonen MEAT, Middle East Trauma Center, og planlegger en større konferanse som de ønsker å legge til Hotel Cæsar. Charlotte tar seg mer enn gjerne av den unge fredsarbeideren.

Ny storfamilie for Gjertrud

Etter at Kofi forlot Gjertrud, og dro hjem til Kongo har det vært dårlig stelt med mamma Krogstad. Ved Harrys hjelp har hun imidlertid nå endelig fått Kofi tilbake, men sjokket var stort da det gikk for henne at han ikke var kommet alene. Med seg på lasset hadde han moren, to søstre, to brødre og en nevø.

Gjertrud gir klart uttrykk for at hun ikke kan ha «halve Kongo» boende, og tar det for gitt at de fem slektningene til Kofi bare er i Norge på ferie. Fortvilet oppsøker hun Harry for å få en forklaring, men er neppe fornøyd med svaret hun får fra ham.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki