FANDOM


Svik mot familien Rediger

I Hotel Cæsar i kveld er Juni rystet over at Victoria har kunnet gå til det skritt å anmelde sin egen bror. Hun mener datteren har sviktet familien, og krever at hun trekker anmeldelsen tilbake.

Verken Juni eller Astrid kan fatte og begripe at Victoria har kunnet anmelde sin egen bror for noe hun ikke kan være sikker på at han faktisk har gjort. Andrine kan jo selv ikke huske særlig mye fra den natten hun skal ha blitt voldtatt. Astrid ber Juni overtale Victoria til å trekke anmeldelsen, og både Juni og Thomas har samtaler med Victoria.

Både Andrine og Albert er inne til politiavhør i dag, og begge kjøres hardt av etterforsker Turid Vant.

Kofi vil flytte ut

Gjertrud er fortvilet over den uholdbare familiesituasjonen. Hun orker ikke tanken på å ha hele slekten til Kofi boende, og har gitt ham beskjed om at de ikke kan bo der i lengden. Det blir ikke bedre av at Kofi forteller henne at han er nødt til å bo sammen med familien sin.

Gjertrud orker ikke tanken på at Kofi skal flytte fra henne en gang til, og spør Svein om råd. Han mener imidlertid bestemt at moren har tatt en riktig beslutning. Gjertrud er ikke like sikker.

Charlotte med sjarmoffensiv

Charlotte viser unge David Mandelstam rundt på hotellet. Hun er veldig fascinert av den spennende gutten, og ber Jens August om råd om hva hun bør gjøre. Hun vil gjerne vite mer om David, og tror det kanskje er lurest å vise interesse for organisasjonen hans, MEAT. Jens August råder henne imidlertid til å være mer direkte.