FANDOM


Familieråd på Ankerseteren Rediger

Victoria har fridd til Thomas Lauters, og krever et svar. Juni blir, ikke uventet, rasende når hun hører om frieriet, og i Hotel Cæsar på TV 2 i kveld blir det familieråd på Ankerseteren.

Victoria kan ikke skjønne hvorfor Thomas drøyer med å svare på frieriet hennes, men Thomas svetter og forteller det hele til Juni. Juni blir rasende, og skjeller ut datteren for at hun i det hele tatt kan tenke tanken på giftemål nå midt oppi voldtektssaken til Albert.

Victoria føler seg på sin side sviktet av Thomas som har fortalt moren om frieriet bak ryggen hennes, og gir ham klar beskjed. Thomas krever familieråd. Om det vil løse flokene, får vi se i kveld.

David med dårlig samvittighet

Charlotte fikk det som hun ville da hun og David var ute og spiste middag sammen på fredag. Seansen ble svært så hyggelig, og de to endte med å kysse hverandre. Det Charlotte ikke vet, er at aner ingenting om at David er sammen med Tora i MEAT. Dagen derpå er imidlertid David fullstendig klar over dette, og sliter voldsomt med dårlig samvittighet. I kveld må han håndtere begge jente samtidig; det blir ikke lett.