FANDOM


Kritiske Kongoere Rediger

Kofis enorme familie fra Kongo har flyttet inn til Gjertrud, og de er svært skeptiske til livsførselen hennes. I Hotel Cæsar i kveld krever de at Kofi tar seg en alvorsprat med henne.

Gjertrud er ikke som alle andre. Hun lever livet som hun vil det, og vet å ta av livets goder. Alkoholforbruket og ekstravagansen bryter imidlertid sterkt med hva Kofis familie mener er innenfor sømmelighetens grenser. Storebror Charlie Nelson ber Kofi ta seg en alvorsprat med Gjertrud, men det er ikke nødvendigvis så lett å få gehør hos den eksentriske damen.

Motpoler

Helt fra hun kom har Sue-Astrid gått Juni på nervene. De har som regel stikk motsatt syn på det meste, og konfrontasjonene har ikke vært få. I kveld får Sue-Astrid det som hun vil på flere måter, noe som nødvendigvis medfører at det meste går galt for Juni.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki