FANDOM


Vanskelig kjærlighet Rediger

Kjærligheten har vanskelige og forvirrende kår på Hotel Cæsar om dagen. Det kan se ut som at løpet er kjørt for Charlotte og David, Gjertrud tror hun har mistet Kofi, og Victoria tror det for alvor har skåret seg med Thomas.

Charlotte håper David kommer til å slå opp med kjæresten Tora. Det skal imidlertid vise seg vanskelig for den snille gutten å ta det store skrittet. Og noe dobbeltløp har han ikke samvittighet til.

Gjertrud er oppriktig lei seg for tiden. Alt hun gjør for Kofi blir tatt feil opp av familien hans. Når hun prøver å gjøre noe ekstra blir også dét tatt ille opp av storebror Charlie Nelson. Men da synes også Benedicte de er urettferdige; nok er nok!

Og for Victoria har ingenting gått som hun hadde håpet etter at hun fridde til Thomas. Han har vært borte i flere dager for å tenke, og han har ikke gitt lyd fra seg. I kveld kommer han tilbake, og Victoria er overbevist om at han vil gjøre det slutt.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki