FANDOM


Episode 800! Rediger

I kveld viser TV 2 episode nummer 800 av Hotel Cæsar. Den populære dramaserien har blitt et av kanalens viktigste trumfkort, og når jubileumsepisoden vises i kveld, blir det selvsagt dramatisk.

Da TV 2 bestemte seg for å gå i gang med Hotel Cæsar for over fem år siden, sikret kanalen seg muligheten til å lage Hotel Cæsar i 900 episoder. Det var mange som trodde det aldri ville bli aktuelt å benytte seg av denne muligheten, men nå er alle de 900 episode spilt inn, det er gjort avtale på 900 nye episoder, og i kveld kan du altså se episode nummer 800 på skjermen.

- Hotel Cæsar er blitt selve lokomotivet i TV 2s skjema, sier kanalens planleggingssjef Anette With.

- Det er Hotel Cæsar som drar de store seermassene inn i sendeskjemaet vårt, tatt i betraktning den konkurransen som Dagsrevyen gir. Hotel Cæsar drar seerne med seg inn i primetime. Seerflyt er viktig for oss, og Hotel Cæsar skaper en verdifull flyt inn mot det viktige klokkeslettet 20.00, forklarer With.

Lurer familien Nelson

Episode 800 blir begivenhetsrik så det holder. Svein og Benedicte har bestemt seg for å lokke familien Nelson i en felle. Kofis familie har ikke oppholdstillatelse i Norge, og Svein og Benedicte er så lei av at de kritiserer Gjertrud at de nå vil få dem sendt ut av landet.

Benedicte tar med seg hele bunten ut i skogen, for «å kose seg». Mens familien drikker kakao sniker Benedicte seg vekk og rapporterer til politiet om noen ulovlige flyktninger.

Forsvunnet

Det er tøffe tider for Albert. Han er helt uskyldig siktet for å ha voldtatt Åges niese, Andrine. Neste uke starter rettsaken, men i kveld forsvinner han - til familiens store fortvilelse. Hva kan ha skjedd?

Lyst for Charlotte

Kjæresten til David, Tora, forlater Hotel Cæsar i kveld, og veien er dermed åpen for et forhold mellom Charlotte og David.

Harry okkuperer galleriet

Harry har problemer med å finne lokaler til Cæsar Airlines, og bestemmer seg derfor for å bruke galleriet til Julie. Julie får seg dermed et sjokk når hun ankommer galleriet sammen med sine kunstnervenner, og det henger et nytt skilt over døren: Harry Trulsens Cæsar Airlines.