FANDOM


Rettsaken starter Rediger

I Hotel Cæsar i dag starter den store rettsaken der Albert står tiltalt for å ha voldtatt Åges niese, Andrine Andersen. Alberts forsvarer, Sue-Astrid, går hardt ut mot Andrine på rettsakens første dag.

Onkel Åge ble meget bekymret da aktor i saken, Bodil Flemming, forberedte ham på at Andrine kan bli kjørt hardt av Sue-Astrid. Han er redd niesen hans ikke vil takle det enorme presset, og ble derfor enda mer engstelig da han også fikk vite at han ikke kan være til stede i retten under Andrines vitnemål.

Åge har derfor forsøkt å appelere til Sue-Astrid om å ta hensyn og vise medfølelse, og fått til svar at han kan ta det med ro. Én ting er imidlertid hva hun sier til Åge. En annen ting er at hun har tenkt å vinne saken, koste hva det koste vil.

Når Andrine i dag setter seg i vitneboksen, er det nemlig ikke silkehansker forsvarer Sue-Astrid behandler henne med. Hun griller henne hardt, og krever svar på hvordan Andrine kan være så sikker på at det er Albert som har voldtatt henne, når hun ikke husker noen ting fra den aktuelle natten.

Dobbeltspillet fortsetter

Det er en alvorstynget Thomas som i kveld kommer tilbake fra Sverige. Victoria forteller ham at hun er lei for at hun har mast om bryllupet, og mener de bare kan ta seg god tid. Thomas blir beroliget, og skjønner at han kan fortsette sitt dobbeltspill.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki