FANDOM


Victoria vitner Rediger

I Hotel Cæsar i kveld vitner Victoria i rettsaken mot Albert, og det er ikke til hans fordel.

Etter mye om og men har Victoria bestemt seg for å stille i vitneboksen. Juni er naturlig nok veldig skuffet over at hun kan vitne mot sin egen bror, og føler datteren svikter familien når de trenger henne mest. I og med at Victoria også var med på å anmelde broren, vil det ikke akkurat styrke saken hans at hun også vitner. Sue-Astrid er fint nødt til å gå hardt til verks.

Det er ikke lett å være onkel Åge oppi det hele heller. Han er forbannet på Sue-Astrid fordi hun kjører vitnene så hardt, og han er opprørt over hvordan rettsaken går. Kort sagt er Åge oppgitt over hvordan det norske rettsvesenet fungerer. Han gir Sue-Astrid klar beskjed om hva han mener om henne, og gjør seg så klar til å møte henne i rettsalen.

Nazihotell

Julie oppdager en svært kjedelig nyhet i avisen, men klarer ved hjelp av butler Blom å holde nyheten tilbake for Astrid. Det siste Astrid trenger nå er et avisoppslag om at hun skal ha bygd opp formuen på nazi-penger.

Sannheten kommer frem

Thomas' kone Ulla-Brit dukker opp for å snakke med mannen sin i kveld, og da spørs det om ikke Victoria etter hvert skjønner hvordan tingene egentlig henger sammen.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki