FANDOM


En simpel krigsprofitør? Rediger

Kan det være riktig at Cæsar er bygget ved hjelp av nazi-midler? Avisene er fulle av antydninger, og familien prøver å skåne Astrid for det som står skrevet.

Astrid Anker-Hansen har tunge dager for tiden. Oldebarnet Albert står tiltalt for voldtekt og barnebarnet Charlottekan være drept i terrorhandlinger i Israel.

Det passer derfor ytterst dårlig at avisene har store oppslag om at Astrid skal ha vært knyttet til nazister under krigen. Oppslagene grunner i at Astrids ungdomsvenninne Helga Helgesen har skrevet sine memoarer, og der hevder hun at Astrids formue bygger på en gave fra en beilende nazist.

Til vanlig er Astrid den i Hotel Cæsar som vet alt, men på grunn av at hun er hardt nok prøvet som det er om dagen, kjemper Juni, Julie og butler Blom tappert for å skjerme henne mot nyheten. Bloms historie om avisstreik er imidlertid lite overbevisende, og det er bare et spørsmål om tid før hun finner det ut. Vil hjertet hennes tåle dette?

Sue-Astrid med overraskende finte

Det så lenge ut som om Andrine hadde en dårlig sak i retten, men Victorias vitnemål har fått saken til å tippe Andrines vei. I dag skal Åge i vitneboksen, og ser det nesten mer som å trygge seieren. Han strutter av selvtillit foran møtet med Sue-Astrid i retten. Sannheten, er Åges strategi mot Sue-Astrids forventede krumspring. Men hva aner vel han om hvilke planer Sue-Astrid har for ham.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki