FANDOM


Mafiaen vil styre Colosseum Rediger

Harry Trulsens tidligere kontakt med den russiske mafiaen skal komme til å straffe seg. Det skjønner han når han, i Hotel Cæsar i kveld, får besøk av Boris på kontoret.

For en tid tilbake hadde Harry behov for økonomisk hjelp, og det raskt. Det eneste som kunne hjelpe ham var den russiske mafiaen. Det er først i det siste at det har gått opp for Harry at han aldri vil bli kvitt sine "venner" i mafiaen. I kveld får han besøk av Boris på kontoret. Boris vil skifte ut byggherren på Oslo Colosseum med et av sine "egne" selskaper. Når Harry nøler, blir det raskt tydelig for ham at han ikke har noe valg.

Dårlig dag i retten

Både Juni og Hugo skal i vitneboksen i dag, men aktor har vært dyktig til å grave frem gammelt grums om dem begge for å skade troverdigheten deres. Sue-Astrid liker dårlig den retningen rettsaken er i ferd med å ta.

Jens Augusts hemmelighet

Jens August har kommet hjem, og later som alt er normalt. Det er det imidlertid ikke. Jens August har en stor hemmelighet som han skjuler så godt han kan.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki