FANDOM


Helga flytter inn Rediger

Astrids tidligere venninne Helga Helgesen har bestemt seg for å gjøre livet svært surt for henne. I kveld flytter hun inn på Hotel Cæsar.

Astrid skjønner at det ikke blir så lett å bli kvitt Helga Helgesen. Helga er fast bestemt på å få utgitt skittentøyvasken sin i bokform, uansett hvor mye Astrid forsøker å få stanset nazibeskyldningene Helga har skrevet om henne.

I kveld får Astrid sjokk når hun ser Helga i full gang med å sjekke inn på Hotel Cæsar, og gjør det hun kan for å overtale Helga til å dra. Julie påpeker imidlertid at det kan lønne seg for Astrid å ligge lavt i forhold til den bestemte damen. Dersom Astrid får henne kastet ut, kan det bli omtalt negativt i pressen og dermed sverte Astrid.

Juni vil ringe konen til Thomas

Victoria er nedbrutt over at Thomas har ført henne bak lyset, og ikke har fortalt henne at han er gift. I kveld følger Juni henne på toget, så hun skal få hvile seg noen dager hos besteforeldrene i Trondheim. Juni er fylt med hevngjerrige tanker, og bestemmer seg for å ringe til Thomas´ kone og fortelle sannheten om mannen hennes.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki