FANDOM


Åge blir TV-stjerne Rediger

Det skal spilles inn en dokusåpe om livet på Hotel Cæsar, og Åge har fått ansvaret for å følge opp TV-teamet. Han forelsker seg både i rollen og i produsenten.

Beate Bø (Ingeborg Hungnes) i TV-produksjonsselskapet TV-multi har fått klarsignal fra ledelsen om å lage en dokusåpe om livet på Hotel Cæsar. Åge får i oppdrag å følge TV-teamet, og han tar ansvaret på blodig alvor.

I tillegg til å følge opp produksjonen fra hotellets side, vil Åge også få en av de mest sentrale rollene i serien. Han går inn i rollen med alt han har, nyter å få være i fokus, og klarer etter hvert også å overtale resten av personalet til å bli med.

Samtidig er det ikke til å stikke under en stol at hjertet begynner å banke for Beate, noe de andre ser ut til å legge merke til.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki