FANDOM


Avslørende bilder Rediger

I Hotel Cæsar i kveld får Astrid seg litt av en overraskelse når hun ser første episode av dokusåpen som er filmet på hotellet. I et lite glimt ser hun noe som plutselig snur alt på hodet.

I kveld er det endelig klart for premiere på dokusåpen som er spilt inn på Hotel Cæsar. Åge samler personalet så de kan se første episode sammen. Astrid ser programmet på video sammen med Blom, og får seg litt av en overaskelse når hun med et skarpt øye og litt spoling dobbeltsjekker en bestemt del av programmet. Nå skal alt bli meget bedre!

Vil ha barn

Etter at Gjertrud reiste med Kofi til Kongo, har Svein og Benedicte fått overta den flotte villaen hun kjøpte for lottomillionene sine. Benedicte er imildertid redd for at det dyre flyprosjektet til Svein og Harry kan føre til at de mister huset.

Svein har imidlertid en løsning på problemet, og foreslår for Benedicte at nå som alle forholdene ligger til rette, synes han de skal få barn sammen. Han er klar for å lage en liten ramp. Hva sier så den bestemte unge damen til slikt et forslag?

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki