FANDOM


Redd for å bli avslørt Rediger

For å sikre seg selv og familien en størst mulig andel av arven etter Georg Anker-Hansen, fikk Jens August for en tid tilbake forfalsket testamentet. I Hotel Cæsar i kveld kommer han til å angre på det.

I går ble Jens August oppsøkt av franskmannen Pierre Dior, som fortalte at han visste at Jens August hadde fått Georgs testamente forfalsket.

Dior har forlangt et møte med ham, og Jens August er nervøs. Han skjuler det så godt han kan for Sue-Astrid, men hun kan ikke unngå å legge merke til at han er veldig fraværende. Når Jens August møter opp på avtalt sted, skjønner han raskt at han har hatt god grunn til å være nervøs.

Mistenksom David

David mener noe ikke stemmer i forklaringene til Astrid om bakgrunnen for kjøpet av Cæsar-tomten. Han bestemmer seg derfor for å undersøke med byskriveren om hvem som eide Cæsartomten før Astrid fikk kjøpt den.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki