FANDOM


Sannheten om Cæsar-tomten Rediger

I Hotel Cæsar i kveld kryper Astrid til korset og forteller David og Charlotte sannheten om Cæsar-tomten.

Helga Helgesen hevder i boken sin at Astrid i sin tid fikk Cæsar-tomten fra en nazist, som i sin tur hadde konfiskert den fra en jødisk familie. David har imidlertid funnet ut at Astrid kjøpte Cæsar-tomten fra en norsk familie, og har nå dårlig samvittighet fordi han har tvilt på Astrids forklaringer. Han ber henne om unnskyldning, noe som gjør det enda vanskeligere for Astrid å holde den virkelige sannheten tilbake.

Astrid finner det best å fortelle hvordan det hele egentlig henger sammen, og Sue-Astrid gjør det hun kan for å mane henne til fornuft. Astrid har imidlertid bestemt seg.

Flere løgnere

Sue-Astrid informerer staben om at Albert er satt fri fra fengsel, og at han på grunn av nye bevis i saken nå er renvasket for å ha voldtatt Andrine. Åge raser og mener Anker Hansen har kjøpt ham fri. Han tropper opp hos Sue-Astrid, slår i bordet og krever å få se fakta. Sue-Astrid viser ham mer en gjerne videoen som viser at Jerry gikk inn på hotellrommet til Andrine.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki