FANDOM


Vanskelig søskenforhold Rediger

Victoria blir glad når hun hører at Albert ikke har voldtatt Andrine, men får dårlig samvittighet for å ha vitnet mot ham. Victorias stjerne hos broren har absolutt vært høyere enn den er i Hotel Cæsar i kveld.

Julie forteller Victoria at Albert er uskyldig, og at de har beviser som knytter Jerry til voldtekten av Andrine. Etter først å ha anmeldt broren, for deretter å vitne mot ham, får Victoria naturlig nok dårlig samvittighet. Julie råder henne til å snakke med Albert, men han er totalt avvisende.

Dårlige tider for hotellet

Juni, Sue-Astrid og de andre i Anker-Hansen-familien kan ikke forstå hvorfor Astrid fortalte David sannheten om Cæsar-tomten. Etter at det kom ut at Astrid fikk tomten etter at nazistene hadde konfiskert den fra Davids jødiske familie, står de nå med et tomt hotell i en over uke. Davids fredskonferansen er nemlig avlyst.

Mystiske Jens August

Jens August blir presset for penger etter at han forfalsket Georgs testamente, og han er så stresset på grunn av dette at han ikke klarer å opptre normalt. Sue-Astrid er mistenksom, og lurer på hva det er han driver med for tiden. Jens August prøver å bortforklare sin merkelig oppførsel med dårlige unnskyldninger, men Sue-Astrid er ikke beroliget.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki