FANDOM


Charlotte på barrikadene Rediger

Etter avsløringene om at Hotel Cæsar er bygget med hjelp av nazi-midler, arrangeres det i kveld en større demonstrasjon mot hotellet. Og fremst på barrikadene står Charlotte og David.

Etter at Astrid innrømmet at hun fikk Cæsar-tomten av en nazist etter at den var konfiskert fra Davids jødiske familie, kansellerte David hele fredskonferansen som skulle holdes på Hotel Cæsar. Fradsaktivistene har likevel kommet til byen, og i kveld demonstrerer de utenfor hotellet med høylydte slagord om Cæsar som nazi-hotell.

Charlotte og David demonstrerer sammen med de andre aktivistene, og Charlotte er stolt. Hun mener det er viktig at i alle fall noen i familien tar et oppgjør med fortiden.

Hun får imidlertid noe å tenke på når Juni konfronterer henne med konsekvensene av handlingene hennes.

Svein jr.

I ukevis har Svein mast på Benedicte om at de skal få barn sammen. Benedicte har gitt ham klar beskjed om at hun ikke ønsker seg flere barn, og konflikten har vært nær ved å ødelegge forholdet deres. Det er derfor ikke rart at Svein nesten setter i halsen, når Benedicte gjør kuvending i kveld. P-pillene blir kastet, og Svein jr. påbegynt.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki