FANDOM


Victoria som ond stemor Rediger

Victoria prøver å innfinne seg i rollen som stemor etter at Thomas´ datter Cilla dukket opp. I Hotel Cæsar i kveld skal vi se at det ikke er enkelt.

Å få en jevnaldrende stedatter i fanget er ille nok for Victoria, men når hun også føler at hun blir oppfattet som en ondskapsfull bimbo i tillegg til at hun får skylden for at Thomas har sviktet familien sin, er det krise.

Mens Juni og Albert ikke klarer annet enn å more seg over den absurde situasjonen, krever Thomas at Victoria aksepterer datteren hans.

Albert og Andrine

Albert syns det er godt å komme tilbake på jobb igjen, bare han slipper å se trynet på Andrine. Og bare det hadde vært noen gjester å gjemme seg blant etter naziavsløringene i avisen. Og bare ikke personalet hadde gjort hva de kan for å unngå både ham og Andrine...

Trynet til Andrine viser det seg imidlertid umulig å slippe unna. Hun tillater seg til og med en hånlig mine. Takler Albert å bli provosert?

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki