FANDOM


Hotel Cæsar 5 år Rediger

I dag er det fem år siden Hotel Cæsar åpnet sine dører for første gang på TV 2. Mye har skjedd siden den gang, men suksessen har vært stor hele veien. I dag markeres jubileet på TV 2.

24. oktober 1998 viste TV 2 den aller første episoden av Hotel Cæsar. Georg Anker-Hansen introduserte oss for sin familie og sitt hotell, samtidig som han traff eskortepiken Ninni. Gamle Georg og unge Ninni fant raskt tonen, og deres første møte endte oppe i toppsuiten til George der de spilte monopol hele natten. Resten er historie, og etter fem år på skjermen sees serien fremdeles av godt over en halv million nordmenn hver dag.

Kanskje fem år til

TV 2 inngikk i utgangspunktet en opsjonsavtale på 925 episoder, og alle disse er nå spilt inn. Klokken 20.30 i kveld, på selve 5-årsdagen, vises episode 840, og TV 2 har nå inngått ny opsjonsavtale på 900 nye episoder. Det betyr at Hotel Cæsar kan bli å se på TV 2 til 2008.

Jubileumsfest fra lobbyen

Når Hotel Cæsar i kveld fyller 5 år, er det en helt spesiell begivenhet i norsk tv-sammenheng. TV 2 inviterer derfor til stor jubileumsfest i lobbyen på hotellet. Dorthe Skappel er seremonimester, og hun har invitert alle skuespillerne som har vært innom serien i løpet av disse fem årene, og det er ikke få. I kveld blir det derfor gjensyn med folk du har savnet, og kanskje også noen du til og med har glemt at du savnet.

I tillegg til møte med skuespillerne, byr Dorthe også på høydepunkter fra serien, morsomme klipp som du aldri har fått se, tabber og også noen klipp fra det som skjer i Hotel Cæsar i tiden fremover.

Se "God Kveld, Cæsar" på TV 2 i kveld klokken 19.00.

Saksøker Andrine

Jubileet til tross; handlingen i serien går upåaktet videre. Andrine og Albert har en knallhard rettssak bak seg. At Albert er rasende på ekskjæresten over at hun anmeldte ham for voldtekt - når han ikke hadde gjort det - er ikke vanskelig å forstå. Andrine og Åge gleder seg imidlertid over at de endelig ser ut til å være på talefot med Albert igjen. De får derfor sjokk når et bud kommer med sivilt søksmål fra Albert.

Prøver å kjøpe seg ut av nazi-uføret

Dagens avis skriver om nazigjestene på Hotel Cæsar. Juni og Julie er fortvilte, og vet ikke hvordan de skal hanskes med situasjonen. Astrid bestemmer seg for å beklage seg i et tv-intervju, og donerer samtidig en million kroner til fredsorganisasjonen MEAT. Hvordan reagerer så unge David Mandelstam på det? Svaret får du i kveldens episode av Hotel Cæsar.

Ultimatum'

Victoria makter ikke å ha Thomas´ datter Cilla rundt seg, og gir ham klar beskjed om å velge. Enten bor han sammen med henne, eller med Cilla. Han kan ikke få i pose og sekk.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki