FANDOM


Cillas dobbeltspill Rediger

I Hotel Cæsar i kveld bestemmer Thomas´ datter Cilla seg for å spille falsk overfor Victoria i håp om å få det som hun vil.

Cilla har taklet det dårlig at faren har funnet seg en kjæreste på hennes egen alder. Familien hennes er nå blitt enig om at hun skal dra tilbake til Sverige i håp om at tiden skal lege noen sår. Cilla ber Victoria med ut, og gir inntrykk av å ønske en forsoning. Jentene finner etter hvert tonen, og snakker om felles opplevelser og erfaringer med det å være skilsmissebarn.

Victoria får etter hvert dårlig samvittighet overfor Cilla. Og da har Cilla oppnådd akkurat det hun håpet på.

Krever 80 millioner

Etter at Thomas fortalte Juni at Boris er tilknyttet den russiske mafiaen, ønsker hun selvsagt å få ham ut av Colosseum-prosjektet umiddelbart. Hun diskuterer med Sue-Astrid hvordan de lettest kan kvitte seg med ham, og skjønner at trusler om politianmeldelse ikke skremmer en kar som Boris. De ser ingen annen utvei enn å kjøpe ham ut, og tilbyr 50 millioner kroner. Han krever imidlertid 80!

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki