FANDOM


Josef vil tilgi Rediger

I Hotel Cæsar i kveld får vi se at Davids far, Josef Mandelstam (Per Tofte), ikke er interessert i å rette noe krav mot Anker-Hansen-familien.

Josef Mandelstam forteller at han ikke er interessert i penger fra Anker-Hansen-familien, noe Sue-Astrid og Juni, naturlig nok, er meget fornøyd med. Astrid klarer imidlertid ikke å glede seg over dette, og minner de andre om at dette ikke er noen forretningsseier.

David er veldig skuffet over at faren onkelen er interessert i oppreisning etter det Astrid har gjort mot familien deres. Han kan ikke skjønne at onkelen har gått på Astrids løgnhistorier, men Josef ber David la saken ligge. Det klarer ikke David, og tar en telefon til Helga Helgesen.

Benedictes p-piller

Benedicte fortsetter dobbeltspillet overfor Svein. Hun later som om hun ønsker seg barn med ham, men fortsetter å ta p-piller. Når Svein gir henne b-vitaminer i håp om at det skal øke fertiliteten, putter hun p-pillene i vitaminglasset. Kan hun fortsette med dette uten å bli oppdaget?

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki