FANDOM


Cillas voodoo-bilde av Victoria Rediger

I Hotel Cæsar er det full krise mellom Cilla og Victoria. Cilla har fått Thomas til å tro at Victoria har vært utro, men han begynner etter hvert å tvile på datterens ord når han oppdager voodoo-bildet hun har laget av Victoria.

Victoria er i opprør. Thomas har nemlig valgt å tro på Cilla da hun fortalte ham at Victoria er utro mot ham. Albert får henne imidlertid til å se saken fra Cillas ståsted; jenta kan jo ha misforstått, og fortalt faren det i beste mening?

Thomas er imidlertid overbevist om at Victoria lyver for ham, og han forteller at han og Cilla kommer til å dra tilbake til Sverige. Når Thomas går for å pakke, får han seg imidlertid et lite sjokk når han finner et bilde Cilla har tegnet av Victoria. Bildet er nemlig proppfullt av stygge og ondskapsfulle meldinger.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki