FANDOM


Må kvitte seg med mafiaen Rediger

Juni vet at Colosseum-investor Benny Kolstad tilhører den russiske mafiaen. De må derfor kvitte seg med ham så snart som overhode mulig.

Thomas Lauters har advart Juni om at Colosseum-investor Benny Kolstad egentlig heter Boris, og at han er medlem av den russiske mafiaen. Boris har gitt klar beskjed om at han krever 80 millioner for å trekke seg ut av prosjektet, men Juni og Sue-Astrid er naturlig nok enige om at dette er en vanvittig høy pris.

De innser imidlertid at de kan måtte betale en enda høyere pris om de ikke kvitter seg med ham så snart som mulig. Får noen, ikke minst Hugo, vite at de samarbeider med mafiaen, er hundre og ett ute. Damene bestemmer seg derfor for å ta noen drastiske valg.

Jomfrutur for Harry Tours

I dag har den store dagen kommet for Harry Tours. Jomfruturen til Sverige for å kjøpe skinke står for døren, og Harry er i sitt ess. Alle ansatte tar seg godt ut i sine nye uniformer, selv om Svein er litt skuffet over at han ikke får en like fin jakke som Harry. Ilddåpen blir en kjempesuksess, men Julie er bekymret.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki