FANDOM


Colosseum går i lufta Rediger

Endelig har dagen kommet for innvielsen av Georg Anker-Hansens store drøm, Oslo Colosseum. Det er stor festivitas, men Boris har sørget for at festfyrverkeriet er langt kraftigere enn det festkomitéen har tenkt. I Hotel Cæsar i kveld blir det svært dramatisk når hele Oslo Colosseum blir sprengt i lufta.

Det var Georg Anker-Hansens store drøm å bygge et luksushotell ingen hadde sett maken til høyt oppe i Holmenkollåsen. Oslo Colosseum skulle bli et arkitektonisk kunstverk med utsikt over hele hovedstaden og kort vei til Nordmarka.

Etter at Georg døde, så Ninni det som sin oppgave å få fullført Georgs store drøm. Resten av Anker-Hansen-familien var imidlertid lenge imot det storslåtte Colosseum-prosjektet, og en rekke andre investorer har vært innom; Harald Hildring, Harry Trulsen, og den russiske mafia - for å nevne noen...

Når Oslo Colosseum nå endelig står ferdig, er det ikke med liten stolthet Anker-Hansen-konsernet inviterer til storslagen innvielsesfest. Russiske Boris har imidlertid sine helt egne planer for Colosseumfesten. Idet alt er lykke og fest, og fyrverkeriet for alvor lyser opp det flotte hotellet, smeller det. Boris har tuklet med sprengladningene, og Oslo Colosseum går i lufta med et smell så kraftig at det dirrer i hele Oslo.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki