FANDOM


Frir til David Rediger

Situasjonen på Hotel Cæsar er ganske uoversiktlig etter at Oslo Colosseum ble sprengt i lufta. Charlotte er imidlertid mer opptatt av å få en bit av Davids nye millioner, og går hen og frir i kveldens episode.

Det var under den store åpningen av Oslo Colosseum på Fredag at det gedigne hotellet i Holmenkollåsen ble sprengt i fillebiter. Politiet er naturlig nok raskt på pletten, og de har en teori om at en gasslekkasje kan ha blitt antent av fyrverkeriet.

Sue-Astrid, Astrid og Juni bekymrer seg for om fyrverkeriet var satt opp forskriftsmessig. Hvis ikke, vil de ikke få noe igjen på forsikringen. De bestemmer seg for å fortelle politiet om Boris.

Charlotte frir til David

Charlotte skjønner at om hun skal ha noe glede av millionene Astrid betaler til familien Mandelstam, må hun være gift med David når han får pengene. Hun må også sørge for at de har felleseie. Og det haster, derfor frir hun til ham i kveld.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki