FANDOM


Drar til Kongo Rediger

Det er en trist dag på Hotel Cæsar. Kofi skal dra til Kongo, og Gjertrud vet ikke sine arme råd. Makter hun å se sin store kjærlighet forsvinne ut av livet hennes på denne måten?

Kofi er fast bestemt på å reise hjem til Kongo. Gjertrud orker ikke tanken på å miste ham, og har vært inne på tanken om å bli med ham. Svein og Benedicte har imidlertid klart å snakke henne fra det. Tror de i alle fall.

Helga nekter å gi seg

Astrid har invitert Helga til et forsoningsmøte. Praten går og de to eldre damene ser absolutt ut til å finne tonen. Astrids skuffelse er derfor stor når det går opp for henne at Helga på ingen måte har tenkt å droppe kapittelet om nazipenger.

Tilbake på jobb

Andrine er tilbake som pikkolo i kveld, og synes det er tøft å være på jobb. I en korridor møter hun Juni, og da får hun seg litt av en overraskelse.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki