FANDOM


Eksplosiv sesongslutt Rediger

I kveld viser TV 2 sesongens siste episode av Hotel Cæsar, og det blir en eksplosiv og sjokkartet avslutning på jubileumshøsten.

Etter å ha gått i gruppeterapi for å forbedre forholdet seg imellom, har Thomas, Victoria og Cilla bestemt seg for å dra på seiletur sammen. Endelig ser det ut til at de alle har innfunnet seg med situasjonen, og kan trives i hverandres selskap. Seilet heises og de kommer seg ut på sjøen. Været er strålende, og humøret på topp. Men selvsagt er det skjær i sjøen.

Idyllen blir brått brutt når Cilla får vite at Victoria og Thomas skal gifte seg neste måned. Det svartner for den unge jenta, og når Thomas ligger i kahytten og hviler seg, dytter hun Victoria over bord. Thomas våkner, og forsøker fortvilet å søke etter kjæresten. Noen har imidlertid sabotert båten, og det går ikke lang tid før den går i lufta med Thomas og Cilla om bord.

Andrine som stripper

Åge har en dårlig følelse angående Andrine om dagen. Hun har plutselig fått en del penger mellom hendene, og hun er veldig avvikende når han spør hvor hun har fått dem fra. Sammen med Albert forsøker han å spionere på henne i håp om å finne ut hva det er hun driver med. De får seg litt av et sjokk når de i kveld oppdager at hun jobber som stripper.

Benedicte i fallulykke

Svein og Benedicte er endelig lykkelige igjen. Benedicte er gravid, og begge er fornøyd med situasjonen. De gleder seg over at de ikke bygger forholdet på løgn slik Charlotte gjør. Når de begge forteller hverandre hva de har drevet med, Benedicte om p-pillene, og Svein om b-vitaminene, blir tonen imidlertid snart en annen. Benedicte blir sjokkert, og river seg vekk fra Svein. Hun mister balansen og faller ned trappen. Vil hun overleve?

Dette er bare noen av de spørsmålene vi blir sittende igjen med etter kveldens sesongavslutning fra Hotel Cæsar. På Mandag overtar "The Julekalender" sendetiden til Hotel Cæsar, men hotellet åpner dørene igjen i midten av januar.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki