FANDOM


Charlotte ute av balanse Rediger

I Hotel Cæsar i kveld kommer Charlotte hjem igjen etter det ubehagelige oppholdet i Jerusalem. Hun prøver å overbevise alle om at alt står bra til med henne, noe som viser seg å være en sannhet med modifikasjoner.

Charlotte og David fikk et tøft opphold i Jerusalem. Terrorbombene haglet, og oppholdet ble svært ubehagelig. Hjemme har familien naturlig nok vært veldig bekymret for Charlotte, og de er lykkelige over å få henne hjem igjen i kveld.

Charlotte gjør det hun kan for å overbevise familien om at hun ikke bærer preg av det hun har opplevd, men David skjønner at noe er galt. Han konfronterer henne med dette, og skjønner raskt at tilstanden hennes er verre enn han hadde trodd.

Får hendene fulle

Gjertrud har forlatt Norge sammen med Kofi, og forteller Svein at hun har tenkt å bli i Kongo sammen med kjæresten. Hun vil at Svein og Benedicte overtar villaen hennes, i tillegg til hennes andel i Oslo Colosseum. Dette gir naturlig nok Harry Trulsen noe å tenke på.

Vanskelig forhold

Victoria og Thomas har hatt en tøff tid. I kveld tar Victoria mot til seg og oppsøker Thomas. De prøver å finne tilbake til hverandre, men det viser seg raskt at det ikke er så enkelt.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki