FANDOM


Forsoningsmiddag Rediger

I Hotel Cæsar i kveld arrangerer Juni en forsoningsmiddag for Andrine og Åge. Men som så mange ganger før, prøver hun litt for hardt.

Juni og Anker-Hansen-familien har alltid hatt et godt forhold til Åge. Etter at Åges niese Andrine anmeldte Albert for voldtekt, har det naturlig nok vært noe annerledes. Nå er rettsaken over, og Juni vil prøve å gjenopprette det gode forholdet til Åge og Andrine.

Hun inviterer til middagselskap for de to, og håper det kan være med å hjelpe på en forsoning dem imellom. Og alt ser ut til å gå ganske bra, helt til Juni tar i litt for mye.

Investor med skumle planer Harry har klart å skvise Svein ut av Colosseum-prosjektet, og av en eller annen merkelig grunn klarer han å få Boris godtatt som ny investor. Det første den russiske skurken gjør, er å sørge for at utgiftene til brannsikring på hotellet kuttes.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki