FANDOM


Vil anmelde Boris Rediger

I Hotel Cæsar i kveld mener Juni å ha gode nok beviser til å gå til anmeldelse av Boris etter eksplosjonene på Oslo Colosseum og seilbåten. Sue-Astrid er redd.

Etter at Juni har funnet CD-ROMen til Thomas, med opplysninger som knytter Boris til Colosseum-eksplosjonen, mener hun tiden er inne for å gå til politiet med saken.

Sue-Astrid mener imidlertid de må se på konsekvensene først, og peker på at situasjonen kan bli svært farlig når mafiaen får vite at de har sladret. Dessuten vil forsikringsselskapet kunne trekke forsikringssummen tilbake når det var en av investorene som sprengte hotellet.

Juni er dypt uenig, og mener deres moralske ansvar må gå foran økonomiske hensyn.

Flink elev

Charlotte leser om jødedommen sammen med Josef, og han er forbauset over innsatsen hennes. Han berømmer henne overfor Astrid, noe som gjør den gamle damen urolig. Kan hun akseptere at Charlotte faktisk vil bli jøde?

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki