FANDOM


Guttas favoritt Rediger

I Hotel Cæsar ligger både Kenneth og Albert langflate etter søte May.

Både Kenneth og Albert har invitert May med ut, men bare Kenneth har fått ja. De to flørter, og Marianne misliker sterkt det hun ser og gir datteren klar beskjed. Kenneth er en bråkemaker. May fnyser av henne, og forteller at hun og Kenneth skal ut å klatre i kveld. Kenneth blir imidlertid nødt til å avlyse klatringen. May blir sur, og spør Albert om han har lyst til å bli med å klatre. Det vil han naturligvis gjerne, selv om han ikke akkurat er noe klatrefantom.

Vanskelig valg for Åge

Åge er fra seg av begeistring etter å ha blitt tilbudt en viktig rolle ved operaen. Sue-Astrid liker dårlig at han har sagt opp jobben på Hotel Cæsar, og gir ham et tilbud som lar ham kombinere jobben på hotellet med karrieren i operaen. Åge blir svært takknemlig, men gleden blir kortvarig. Operaen forteller at rollen er så omfattende, at den ikke lar seg kombinere med en jobb ved siden av. Hva skal stakkars Åge gjøre?

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki