FANDOM


Forlater Hotel Cæsar Rediger

I "Hotel Cæsar" i kveld tar vi farvel med Åge, Charlotte og Julie og Victoria. Alle forlater hotellet i kveld.

Charlotte og David forteller Astrid at de har bestemt seg for å gifte seg. Astrid er glad på deres vegne, og inviterer alle til champagne-avskjed etter dagens styremøte. Familien tar et rørende farvel med henne.

Også Åge har endelig bestemt seg for å bryte båndene til Hotel Cæsar, og heller satse alt på operaen. Astrid er svært lei seg for at han skal dra, men vet å takke ham for alt han har gjort for Hotel Cæsar og familien Anker-Hansen.

Julie er lei av å bli sett på som en outsider av familien, og bestemmer seg for å ta et drastisk valg. Uten at hun informerer noen vil hun forlate hotellet, og reise jorden rundt. Astrid får imidlertid snusen i dette, og rekker å samle familien for et siste farvel. Julie er takknemlig og drar fullt ut forsont med familien.

Julie Anker Hansen 684707i
KRISTIN-fRIOGNER-tv 668046p
Sofie cappelen 684197i
Åge01
David01

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki