FANDOM


Streik på Hotel Cæsar Rediger

Jens August er ganske sikker på at de ansatteHotel Cæsar ikke tør å gå imot ledelsen. Der tar han grundig feil, for i kveld går de i streik.

Jens August har hørt rykter om at Cato akter å ta personalet ut i streik, men tar det foreløpig med ro. Han akter ikke å gi opp solidaritetspakken, og tviler sterkt på at de ansatte tør å utfordre ledelsen.

Cato har imidlertid fått de ansatte i opprør. De er klare for streik, og blir enige om at stuepikene skal aksjonere først. Albert kommer i en fryktelig klemme; skal han være solidarisk med familien sin - eller skal han stå rak sammen med sine kolleger? I kveld må han ta et valg.

Gir mamma skylden

May er sikker på at det er moren som er skyld i at Kenneth ikke vil ha noe med henne å gjøre. Hun prøver å snakke med ham, og får mistanken sin styrket når Kenneth blir nervøs idet Marianne dukker opp.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki