FANDOM


"Fit and happy" Rediger

I "Hotel Cæsar" har Svein blitt hektet på nettverkssalg, og i dag mottar han pallevis med hygieneartikler, som han skal selge videre.

Benedicte får sjokk når hun ser den digre pallen med esker som kommer inn i lobbyen. Hun mener det må være en misforståelse, og vil returnere den. Svein roper imidlertid at det er produkter fra Fit & Happy, og at det er han som har bestilt dem.

Benedicte skjønner ikke hvorfor han har kjøpt så mye, men Svein forteller at han vil selge hygieneartikler til hotellgjestene.

Gir opp Colosseum

Jens August er irritert over fadesen med Eva Rosenkrantz. Hvorfor har hun ikke fortalt ham at hun er sammen med hertug Oscar? Sue-Astrid mener Eva er interessert i Jens August likevel, men Jens August har mistet helt piffen, og mener Colosseum er tapt

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki