FANDOM


Sveins homeparty Rediger

Svein sliter med å få solgt hygiene-produktene sine, men i "Hotel Cæsar" i kveld får han et tips om at "homeparties" kanskje kan være løsningen.

Etter å ha plaget både gjester og ledelse på Hotel Cæsar med skjønnhetsproduktene sine, får noen idéen om å selge produkter ved å arrangere et såkalt "homeparty" hjemme hos noen. Han bestemmer seg for å prøve, og klarer til slutt å mase seg til å holde partyet hjemme hos Marianne.

Juni i Dagens Næringsliv

Dagens Næringsliv ønsker å gjøre et portrettintervju av Juni. Hun diskuterer med Astrid om hvorvidt det er lurt at hun lar seg intervjue etter så mye negativ oppmerksomhet som har hersket rundt Anker-Hansen konsernet den siste tiden. Juni føler seg sikker på at denne gangen vil det bli et positivt oppslag, og bestemmer seg for å takke ja.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki