FANDOM


Vil de overleve? Rediger

Victoria er sporløst forsvunnet etter båtulykken, og politiet må til slutt innstille letingen. Benedictes leger har også dårlige nyheter i Hotel Cæsar i kveld.

Etter at politiet fant en redningsvest på havet, er Albert og Juni fra seg av engstelse over hva som kan ha skjedd med Victoria, Thomas og Cilla. Politiet har ingen nyheter til dem, og til slutt innstilles søkingen for dagen. Når Juni får vite at sjansen for å finne noen av dem i live er minimale, bryter hun sammen.

En kaptein om bord på skipet Rosenkrantz får imidlertid øye på en bylt på et skjær. Han titter nærmere etter og ser at det er et menneske. Kan det være en av de tre? Kan vedkommende være i livet?

Dårlige nyheter fra sykehuset

Svein og Harry får telefon fra sykehuset om at Benedicte er i ferd med å våkne fra koma. De iler dit, men kommer til et tomt rom. Det viser seg at legen har dårlige nyheter til dem.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

Rundt om i Wikias nettverk

Tilfeldig wiki